otrdiena, 2012. gada 24. aprīlis

KASKO: Priekšējā stikla maiņa

Sanāca tāds gadījums, ka stiklā parādījās briesmīga plaisa :-(

Nu ko - otrā dienā aizbraucu uz ARG. Ne reklāmas nolūkos, bet, vienkārši, viņi man ir vistuvāk. Autiņam ir swedbankas kasko - par šo nekādas atsauksmes nebiju dzirdējis, tapēc domāju, ka būs čakars vismaz uz mēnesi. Pašrisks stikliem 0%, tā kā it kā nevajadzētu būt nekādām problēmām.

ARG kantorī ap 12:00 - 13:00 aizpildīju papīrus, džeki paši safotografēja, un teica - mēs aizsūtīsim, un tad dosim ziņu kad varēsi braukt uz maiņu.

Drusku pēc 15:00 atnāk epasts no swedbank apdrošināšanas - lēmums apstiprināts. Pēc pāris minūtēm arī zvans no ARG - viss kārtībā, kad vari braukt uz maiņu? Saku - man vienalga, varu rītdien, varu šodien (jo es līdz viņiem ar kājām varu aizslāt). Atbilde - Ok, brauc uz šejieni :)



Finālā, ap 15:30 auto nogādāju servisā, un 18:00 auto bija saremontēts, ar jaunu stiklu ar visu slotiņu apsildes joslu.

 Nekāda reklāma, man par to [diemžēl] neviens nemaksā - vienkārši - ātri un ērti - vienā dienā aizpildi pieteikumu, un tajā pašā dienā jauns stikls iekšā...

Te var kaut ko uzzināt par autostiklu marķējumiem (kas tie par burtiem un cipariem uz stikla) -> Autostiklu marķējums

Bildes ar veco stiklu varbūt vēlāk ielikšu...

2 komentāri:

KASKO kalkulators teica...

Labs KASKO kalkulators

Anonīms teica...

Labdien atkal. Patiešām varu teikt tā pat kā Jūs, ka firma ARG ir laba. Man arī subāram vajadzēja mainīt priekšējo stiklu, jo sieva jau otro reizi bija paņēmusi akmeni uz stikla. Otrā reize diezgan smaga, plīsuma zirneklis liels. Man ir Gjnsedige KASKO apdrošināšana. Zvans uz ARG - braucat, apskatīsimies. Sestdien aizskrēju - apskate, pieteikuma aizpildīšana, firmas cilvēka atbilde - varam nomainīt kaut tūlīt! Aiz izbrīna gandrīz nokritu! Ir stikls uz vietas, arī ar apsildes joslu! Piekritu, un stikls tika nomainīts divās stundās! Puiši strādāja kulturāli, ātri. Stikls Saint-Gobain. Iespaids vislabākais par firmas darbu.