pirmdiena, 2010. gada 26. aprīlis

Outback: Aizsvīdis / netīrs priekšējās lampas stikls

Nācās tomēr ņemt ārā visu lampu. Biju aizlaidis vēlreiz uz skati, jo bija drusku šķībi ielikusies spuldzīte. Bet problēma izrādījās ar lampas stiklu. Uz paša stikla bija kaut kādi nosēdumi palikuši. Nezinu no kā, bet liekas ka varētu būt kaut kādi netīrumi un no karstuma tie vienkārši bija piekusuši pie stikla.
Lai izņemtu lampu, ir jānoņem priekšējais buferis, apakšējā motora panna un priekšējā dekoratīvā reste. Visu var izdarīt viens pats, nav tā, ka tas buferis būtu ļoti smags - tāda plastmasa vien ir.

Pēc tam jau skrūvējam pašu lampu vaļā un ņemam nost stiklu. Izņemam ārā stiklu un sākam to mazgāt un žāvēt. No sākuma likās, ka var izmazgāt stiklu no iekšpuses, nejaucot ārā lampu. Vienkārši, salejot ūdeni ar fairy iekšā un kārtīgi izskalojot. + pēc skalošanas arī to vajag izskalot ar destilēto ūdeni. Bet nekā. Sasmērēts šis bija traki, tā kā nesanāca viss tik vienkārši.
Lielākie sarežģījumi šai visā procesā bija ar miglinieku štekeriem. Ar tiem bija drausmīgi jānomocās lai saprastu kā viņus vispār atvienot...
Rītdien jāmēģina beidzot iziet skati. Cerams, ka nu vairs neatradīs par ko piesieties.

Nav komentāru: