sestdiena, 2011. gada 30. aprīlis

Un atkal tehniskā apskate

Atkal pienāca tehniskās apskates laiks. Šoreiz csdd jau bija jāatstāj ap 110 LVL...
Īsumā: tehniskā ir izieta ar vienu vieninieku - priekšējās stabilizatora atsaites jāmaina. Attiecīgi, meistari nebija kļudījušies, kad teica par atsaitēm un buksēm. Domāju, ka šomēnes nomainīšu tikai priekšējās, un nākamajā mēnesī nomainīšu aizmugurējās. Visas 4 atsaites un 4 stabilizatora bukses naudā ir ap 60 LVL, bet man vēl kārtējā eļļas maiņa būs klāt. Tad nu nomainīšu eļļu un priekšējās atsaites kopā ar priekšējām buksēm.

Kopumā - par šo gadu autiņam nekas, kas būtu saistīts ar piekari, netika mainīts. Savu bija nokalpojis viens aizmugurējais gultnis un viena priekšējā pusass. Tad nu izskatās, ka outbackam atsaites iet 2 gadus :)
Pašam gan likās ka kaut kas nav īsti lāgā. Nomainīju riepas no ziemenēm uz m+s (kas man tagad būs vasaras riepu vietā), un pēc kāda laika sāku just, ka auto diezgan velk uz labo pusi. Pašam gan tāda aizdoma ir, ka esmu kaut kur iezvēlis kādā bedrē. Tas pats, tikai spēcīgāks ir pie bremzēšanas. Tad nu atkal nāksies braukt pie čoma, lai uzmet aci. Pats īsti nezinu, cik saprotu, pastāv iespēja, ka ir kaut kas čupā ar suportu, arī tad var vilkt uz vienu pusi. Nu un protams, ka savirze būs arī jādzen un jānoregulē...
Pirms pāris gadiem nomainījām priekšā, kreisajā pusē, , toreiz apskatījām arī labo pusi, bet laikam ka netika nekas sasmērēts. Nu nekas, ja nu arī šajā pusē virzulīši būs čupā, tad man nāksies tikai pasūtīt bremžu virzulīšus, jo remkomplekts (blīvītes, u.c.) man jau ir - to pārdod uzreiz abām pusēm.
Nu un pats galvenais - šomēnes ieliku gāzes iekārtu, bet par to būs atsevišķs stāsts ;)

Nav komentāru: